Så vips var fredagskvällen här, mat behöver vi ju inte tänka på (tack och hej i sjukstugan) tack vare veckans hemleverans av mat och matkasse från MatHem. Vi har fått möjlighet att utvärdera deras Familjekasse och ikväll skulle första rätten lagas. Jag valde det som lockade minst, nämligen pannbiff.

Jag och husmanskost är sällan kompatibla, jag gillar nämligen inte alls potatis och det verkar ju ingå i alla dess sorter när det kommer till det där husmanskonceptet. Men med de där knölarna utbytta mot den sötare varianten som blev ett smaskigt mos var faktiskt de där pannbiffarna förmodligen de godaste jag någonsin har smakat. Receptet kommer definitivt att sparas!

Nu ska vi se om det går att få några små knoddar i säng, just nu är jag inte helt optimistisk eftersom den ena dansar omkring och har mer energi än små grodor och den andra ägnar sig åt att jaga en ballong runt om i lägenheten medan hon gapskrattar åt den. Själv lär jag inte bli sen alls, jag måste ju kurera mig inför imorgon.