Visst berättade jag att vi skulle titta på film i helgen? Jo, vi hyrde nämligen Tinker Tailor Soldier Spy. Gäsp. Bara namnet borde väl ha avskräckt mig, men jag ville i alla fall ge det ett försök. Ni kanske förstår att mitt betyg inte är sådär himla superbra? Nej, jag gillade inte alls. Förstod knappt hälften av handlingen heller. Och då var det inte ens en massa pangpang inblandat som jag annars lätt tröttnar på.

Ikväll ska vi titta på Seeking a Friend for the End of The World. Något säger mig att jag kommer gilla den trots att huvudpersonen inte är min direkta favorit. Och det känns bra det här, jag och en film. När träning är avklarad sen länge. Sen sova. Sova. Sova. Vi kör mantra på det där sista. För vi kommer väl aldrig få en barnvakt om det inte blir ordning på den fronten.

Ha en galet bra måndagskväll ni med!