Gårdagens middag var en rolig överraskning, något som både jag och E på förhand rynkade näsan rätt rejält åt. Beat Burgers från Middagsfrid. Faktiskt riktigt goda, med klyftpotatis en morotsdressing (som kompletterad med kål och en touch majonäs vore grym som coleslaw). Hamburgarna är alltså 50% bönor och 50% nötkött, måste säga att jag tyckte de luktade lite sådär lagom halvkonstigt när jag stekte till dem. Men chockades rejält efter första tuggan och tokgillade! Dock inte alls vad jag borde äta enligt mitt matschema jag nu fått och fattar nada utav. Eller ja, jag fattar ju ändå att jag inte ska äta just det. Ser ni förresten gorillan? Sjukt kul!

Imorgon gör jag en spontan omstart på mitt sockerfria träningsprojekt. Strul med åtkomst till träningsscheman, matscheman och annat har gjort att jag gett mig själv usla förutsättningar för att lyckas på bästa sätt. Det måste jag ändra på. Så jag kör på devisen gör om – gör rätt. Det blir bra!