Jag vet ju inte vad ni har för golv hemma hos er, men här kan jag lova att det blir halt ibland. Speciellt de gånger som jag har råkat spraya Lilla As hår med Natusans spraybalsam – då pratar vi isbana. På samma golv kryper numera en bebis omkring, en väldigt målinriktad sådan om man jämför med hennes storasyster.

Hala byxor verkar tydligen vara det jag har köpt till henne, för jisses vad hon åker kana med benen mest hela tiden. Och till och från snubblar hon till och slår upp samma gamla sår som hon slagit till förut. Illa och blodigt. Jag har vetat om dessa muddar ett bra tag nu, men funderar faktiskt på att införskaffa ett par och se om det gör situationen lite mindre halkig här hemma. För att inte säga lite mindre blodig.

Kalle Krypmuddar finns att köpa bland annat hos DarlingExpress och kostar 85:- paret. Rätt lagom pris kan jag tycka om det innebär att vi minimerar antalet framtida skador här hemma.