Tittade ni på Så Mycket Bättre igår kanske? Det verkade på mitt Twitterflöde som att de flesta gjorde det och även som att många hittat ett nytt hatobjekt redan nu- nämligen vår granne. Jag tycker ju att tanten är rätt skön även om jag får kippa efter andan när jag råkar gå in i samma hiss som henne för att inte dö parfymdöden. Man missar ju inte när hon är hemma i alla fall. Själv tittade jag på Magic Mike och dreglade lite mindre än vanligt över Channing Tatum. Den killen gör sig bäst när han inte gör sig bäst om ni förstår vad jag menar.

Nu blev klockan helt plötsligt jättemycket och våra nätter som nu varit lugna i dagarna tre verkar återigen vända åt det andra hållet, för på min mage just nu står en sån där skitglad cirkusunge och studsar. Hon som borde sova men bara vaknar och gnäller. Så det är nog bäst att jag gör mig själv sängliggande, för imorgon lär det bli morgon tidigt igen.