Kaos verkar ju ha en tendens att flytta till stan jämt i samma veva som jag måste iväg och göra någonting. Om man nu ska kalla gårdagskvällens aktivitet för ett måste då, för det var det ju såklart inte – bara lite trevligt. Men det började ju sisådär bra när E kommer hem från jobbet krasslig, snuvig och hostig. Bebisen gör därefter världens praktvurpa och slår sig sönder och samman när hon lämnar halva hemmet och hela min axel i ett blodbad (vilket självklart gör mig halvt svimfärdig ja). 

Ändå drog jag iväg en sväng, feminint.se firade ju 1 år i trevliga lokaler anordnat av Mgroup. Tyvärr lite för trångt för att jag skulle känna lusten att shoppa loss, men det fanns en hel del fint och hemsidan finns ju alltid. Dessutom fick vi en riktigt härlig goodiebag – tack och bock! Jag, Karin, Britta och Kriistina passade på att köra en 7-eleven fika efteråt som de fjortisar vi är. Eller så fanns det bara inte så mycket annat i närheten, vi hade trevligt ändå. Såklart, annars hade vi ju inte hängt liksom.

Nu ska jag iväg och träffa en annan tjej, nämligen Johanna. Vad vi ska ha för oss är lite roligt, men kanske inte helt pepp efter ännu en sömnlös natt. Billig bebis just nu. Hur vansinnigt fin hon än är.