Igår plingade det på dörren lagom tills vi hade dragit igång med maten, våra kassar från Middagsfrid levererades till dörren. Eftersom det var ett specialerbjudande hade jag valt att även ta med en fruktkassen den här gången för att slippa springa till affären. Vilken besvikelse ändå måste jag säga, jag hade (utifrån deras hemsida) ändå förväntat mig något mer. Banan, apelsin, äpple, en liten galiamelon och physalis känns inte så givet för de pengarna som det ändå kostade, så nej – den kommer inte att inhandlas igen.

Men övriga råvaror verkar otroligt bra, det är fina och fräscha ingredienser, många ekologiska och i den rätt där det krävs hackande kommer en påse med redan färdigförpackade hackade rotfrukter. Hurra! Det är nämligen precis därför jag blivit Linas Matkasse-allergisk. Jag gillar (oftast) maten men har så svårt att hitta tiden till matlagningen som ändå krävs för att monsterhacka.

Så hann jag tillaga den första rätten i vår kasse innan det här inlägget publicerades, så jag redogör för en riktigt trevlig pastarätt med aningen för mycket kyckling och lite för lite rotfrukter men riktigt god och väl värd att återanvända recept för framtiden. På förhand hade jag inte gett något högt betyg till rätten, men det är en klar 4a på en 5-skala.