Ibland hänger jag upp mig på ordval, som idag. Det behöver ju inte betyda något, men jag kan reta mig så fruktansvärt på hur man uttrycker sig ibland. Som att jag själv är felfri då, men i alla fall. Idag är det Amanda Schulman som uttalar sig om att de nu ska gå från tre till fyra i familjen (de har ju redan Charlie 3 år).

Ska vi verkligen bli fyra? En riktig familj!

Har de varit en mindre riktig familj fram tills nu? Kan man inte vara en familj utan att ha flera barn? Utan att ha en respektive? Utan att ha några barn alls? Om de inte hade kunnat få fler barn då – hade de inte varit en familj då? Eller bara mindre komplett? Så litet och ändå så stort.

Då är väl vi ”riktiga” då. 

 Sådär, där fick ni dagens dos av bitter-Alfva. Nu återgår jag till att vara hon den där faktiskt glada personen som får möjligheten att styra över soffan helt själv eftersom två barn sover innan kl 19. Jepp.