Loppi.se fyller 3 år och det firar vi med en exklusiv förhandsvisning – Galapremiären av Lilla Anna och Långa Farbrorn. Du har nu chansen att bli en av de tre lyckliga vinnarna av ett exklusivt familjepaket (4 stycken biljetter).

Lilla Anna och Långa Farbrorn är 45 minuter lång och lämpar sig i ålder från 2 och uppåt (upp till runt 6 år).
Filmen visas Söndag den 21 oktober kl. 11.00 på  Biograf Saga, Kungsgatan 24 i Stockholm.

Alla barn får glass, ballong och goodiebag!

För att vara med och tävla: Motivera varför just du ska vinna. Mejla motivering och namn till tavling@loppi.se senast den 15 oktober. Märk mejlet ”Galapremiär Lilla Anna och Långa Farbrorn”. Juryn består av Elin Eklind på Loppi.se och beslutet kan inte överklagas.Passa på att tävla eftersom den avslutas idag!

(Och så tycker jag såklart att ni ska ta och komma dit eftersom jag är där och hjälper till att anordna eventet!)