Har ni sett att Egmont Kärnan för en tid sedan även kom med en tidning gjord för att passa barn i lägre åldrar? Bamse för de yngsta är tidningen som riktar sig till barn mellan 1-4 år. Den kommer ut 6 gånger per år och är gjord i tjockare materiel för klåfingrarna små händer som annars lätt har sönder sidorna

Vi har köpt några lösnummer sedan tidigare eftersom vi åker mycket bil och reser en del. Det ligger lite i Lilla As intresse att ha något nytt att bläddra i, oavsett om det är en ny Pixi-bok eller tidning varvat med att spela lite spel på iPaden. Att läsa är något jag vill och kommer att uppmuntra, därför tycker jag att denna tidningen är fenomenal eftersom den ger mindre barn möjligheten att bygga ett intresse utan att jag behöver vara rädd för att de river sönder sidorna första chans de får.

Tidningen kostar 29:- per lösnummer eller 159:- per helårsprenumeration.