Är det något jag hade önskat att vi nu i efterhand för andra gången i rad hade investerat i så är det en Babysitter från Babybjörn. Och nu när de släpper en uppdaterad och modernare design på sin storsäljare är det inte utan att jag blir sugen igen trots att vi växt förbi den tiden.

Babybjörn har sålt babysitters sen 1961, det var faktiskt den första produkten de släppte på marknaden och som grundade märket. Nu kommer den nya, ergonomiskt utformade Babysitter Balance Soft till försäljning. Den inbyggda gungfunktionen är ju helt suverän, den och möjligheten att bara fälla ihop babysittern och ta med sig i packningen är två funktioner som jag har saknat något fruktansvärt till och från och definitivt skulle jag prioritera annorlunda.

När barnet är stort nog för att gå själv kan du vända på tyget och vips har du skapat en barnstol. Rekommenderad maxvikt är 13 kilo.Det lite stadiga priset för stolen kan avskräcka (och har också avskräckt mig) men icke att förglömma att det finns en alldeles utmärkt andrahandsmarknad för dessa typer av produkter. Håll utkik på Loppi efter just ditt fynd!

Priset för stolen ligger på ca 1399:-

Köper du stolen hos Alltförföräldrar just nu får du även med en transportväska!