MyKidoo är ett känt barnklädesmärke för sina ögon, men har även en hel del leksaker och tillbehör i sitt sortiment online. Bland annat det här babygymmet som jag köpte via deras Facebooksida där de nästintill dagligen har auktioner på någon/några av deras produkter och du därmed kan få för en spottstyver. Tips! 

Lillasyster E har älskat sitt babygym från allra första stund och har legat länge, länge och tittat på leksakerna. Gymmet är otroligt färgglatt och lyser upp hela rummet, med en mjuk liten kudde att ha under huvudet eller under magen har det varit extra populärt att använda sig av de små inbyggda prassel/plast/tygbitarna som finns sydda på aktivitetstäcket. Den lilla solen med en inbyggd spegel har även varit poppis att använda som leksak vid sidan av eftersom den är stor och mjuk.

Det enda som jag upplevt som lite negativt har varit hur svårt det har varit att få bågarna att gå rätt över huvudet på barnet, med små storasyskon som är där och pillar titt som tätt har leksakerna helt plötsligt legat i en hög på golvet istället. Med andra ord, något som är gemensamt för de flesta babygym och inte specifikt för detta. Har man inte storasyskon (eller hundar/katter) som är där och drar i bågarna finns inte problemet.

Babygymmet finns att köpa på MyKiddos hemsida för 549:-