Rullade ni lite på tungan där? Det gjorde i alla fall nästan jag när jag fick syn på de här härliga barnvagnsmuffarna. Tre olika storlekar, många fler olika användningsområden. Maximo, Midimo och Minimo från Monimo har alla olika användningsområden, storlek och såklart prisklass.

Det speciella med de här barnvagnsmuffarna är att de inte bara är till för att hålla vagnförarnas händer varma, de går även utmärkt att använda som sittunderlag och liggunderlag för blöjbyten. Minimo är dessutom inte till för dig som kör vagnen, utan för det lilla barnet att hålla sig varm med. Med Maximo har du inte bara en barnvagnsmuff, sittunderlag och liggunderlag för blöjbytet, du har även plats för blöjor och servetter. Nämnde jag att man även kan använda den som väska om vagnen lämnas hemma och utflykt vankas? Jag stendiggar måste jag säga, jag gillar när företag tar ett extra kliv och ger oss fler användningsområden.

Monimo har försäljning via sin egen webshop på hemsidan.