Babyjogger har vunnit mycket mark på barnvagnsmarknaden de senaste åren då de kommit ut med bland annat Babyjogger City Mini,  City Mini 4W och City Mini GT bland annat eftersom dessa är vagnar som inte bara passar hemma utan tack vare sin quick fold teknik där du alltså kan fälla vagnen med ett enkelt handgrepp gör sig ypperliga som resevagnar. 

Nu kommer de med sin nya vagn – Babyjogger City Versa (finns även som City Versa GT) som är vändbar. Med det har de gjort en mycket mer flexibel vagn och det gör att den passar även de som tidigare har bortsett från Babyjoggers vagnar då de har varit framåtvända. Det allra bästa med vagnen måste ändå vara att den klarar en maxvikt på 30 kilo medan de flesta andra liknande vändbara alternativ bara är godkända till 15 kg. Snyggt jobbat Babyjogger!

Just nu släpps vagnarna i färgerna svart, silver och röd. Vagnen finns att köpa bland annat hos Alltförföräldrar och priset ligger i Sverige på 5995:- för enbart sittdel. Liggdel finns att köpa till för 1699:-