Vi var på BVC senast igår för en 8 månaders kontroll. Men tror ni att jag hade med mig den lilla gula boken som man alltid skriver upp alla uppgifter i? Nej, det har jag sällan, för jag är inte den där mamman som har stenkoll på alla saker hemma. Jag är nämligen lite lätt tankspridd. Så jag började googla och hittade. Om du liksom jag kanske inte alltid har huvudet med dig, eller koll på sakerna tycker jag att du ska ta dig en titt på Barnappen. Här kan du föra in uppgifter om längd, vikt och huvudmått, hålla koll på vaccinationer och även föra in vartefter barnet passerar de milstolpar som man aldrig orkar fylla i på BVC-kortet.

Det här blir min nya räddning, rakt i telefonen. Eftersom jag kan ha uppgifter för båda barnen på samma ställe känner jag inte längre något enormt behov av att vända upp och ner på skötväskan över köksbordet i panik sekunderna innan vi ska till BVC nästa gång. Bra eller hur?

Barnappen finns att hämta hos iTunes och kostar 15:-

Glöm inte att vara med i Barnprylsbloggens allra första tävling HÄR