Häromdan skrev jag ett inlägg om Moln-serien för Barnprylsbloggen och surfade in på Lekmer som har hela utbudet och massa därtill. Insåg rätt snabbt att jag faktiskt skulle kunna tänka mig lampan inne i vårt sovrum, men det kanske blev lite väl barnsligt tänkte jag. Sen insåg jag ju att det finns ju body också, bättre att klä barnet i den kanske?

Sen började jag spana på vinteroverall åt Lillasystern, kanske får det ändå bli den här Didriksons Paddy Kids – även om den är lite väl rosa för min smak.

Eller den här svarta Mini Overall från Name It som matchar Lilla As Didrikson

 Svårt det där, för jag tycker modellen på Didriksons är mycket snyggare, men jag vill gärna ha en mer dämpad färg som den svarta eftersom vagnen är härligt röd och åkpåsen kommer vara vit som snö. Tur att jag har lite tid att fundera, för med 18 grader ute lär inte snön falla imorgon.