Har ni tyckt att barnen sitter dåligt i vagnen när det varit dags att byta från liggdel till sittdel? Jag hade stora problem med sittkomforten i vår gamla vagn (Teutonia Spirit S3) för båda barnen, de gled åt sidan och de hasade ner på rumpan. Jag försökte lösa det med kudde, med filtar och med separata barnvagnsdynor. Oftast beror den dåliga ställningen på att bebisen inte är stark nog i ryggen när man byter från liggdel till sittdel.

För ett litet tag sen fick jag nys om Inovi Memory Foam som är en Tempur-liknande dyna som faktiskt formar sig efter barnets kropp i vagnen och därmed ger bra sittkomfort samtidigt som den motverkar att barnet glider i vagnen. Dynan är universal och ska fungera för de flesta vagnar, den finns även i modell stor med sidopaneler som passar bäst för de allra minsta. Finns att köpa bland annat hos KöpBarnvagn och Lekmer.