Min barnvagn (för tillfället en Brio Go) är röd, men trots att vagnen nästintill är i nyskick så har redan bygeln hunnit blir rejält smutsig. De där barnfingrarna är ju nämligen sällan speciellt rena trots ihärdigt torkande och tvättande. Eller så syns smutsen ovanligt mycket på min röda fina vagn. Ibland händer det dessutom att Lillasyster E blir något rastlös i vagnen och jag har glömt att ta med mig leksaker.

Jag har nu hittat lösningen för båda mina problem, nämligen ett bygelskydd. Praktisk lösning för att slippa få smutsen på vagnen och kan fungera som distraktion och leksak på samma gång. Just nu verkar AddBaby vara den enda tillverkaren på marknaden, men i takt med att tillbehörsmarknaden växer kommer även fler och fler privatpersoner fram som erbjuder samma typ av varor. Bygelskyddet på bilden finns att köpa på bland annat Jollyroom. Skyddet är gjort för att passa barnvagnar med borttagbar bygel.