I år slår Stockholmsmässan i Älvsjö upp portarna till mässan underBARA BARN för 10:e året i rad den 12-14 oktober. Jag har självklart planerat in ett besök för att spana in nyheter och insupa atmosfären. På plats kommer några av mina absoluta favoritmärken inom leksaker  och inredning att finnas, även nya företag som jag är nyfiken på att spana in. Vill du läsa mer om mässan och vara först att ta del av nyheter, men även vara med och tävla om fina produkter från mässutställarna fram tills det är dags att besöka montrarna tycker jag att ni ska klicka er in till underBARA BARNS facebooksida.

Mässan håller öppet under fredag till söndag biljettpriset ligger på 140:- för en vuxen. Barn under 7 år går in gratis, medan barn 7-14 år betalar 20:- i vuxens sällskap. Det finns även familjebiljetter för 2 vuxna + max 3 barn (under 15 år) för 290:-

Har ni planer på att besöka mässan?