Vi har ju gjort Rhodos Stad igen, en sista gång som vi sa. Förbaskat trevlig stad ändå, trots att vi lyckades med bedriften att inte handla något alls den här gången heller bortsett från en klubba åt tjejen som åt rejält med mat. Konstigt det där, för trots att jag sett massvis med shopping så har jag inte haft suget. Är jag sjuk?

Förresten är det lite roligt det här med Grekland, men det känns som att vi alltid får skäll som föräldrar när vi är ”här” på semester. Är det inte det ena, så är det tydligen det andra. Som att Lillasyster E (i en ergonomisk bärsele) inte hade något huvudstöd (eller det faktum att hon är stor nog att slänga med nacken alldeles själv). Men så tror de ju också att Lillasystern bara är 3-4 månader här och Ooooar stort när hon sitter stadigt.

Idag har jag sett till att beställa mig ett iphone skal från Caseapp. Lägligt nog har jag nämligen slarvat bort mitt gamla, med tanke på hur många gånger jag lyckas tappa bort min telefon passar jag på att göra reklam för bloggen på samma gång. Då kanske någon snäll själ som hittar den kan kontakta mig direkt tänker jag.