Mitt i min sommaryra här i det varmaste av varma Grekland så kan jag ju inte låta bli att fastna lite i dialogerna och tankar kring overaller och vinterkläder.

Lilla A är inte speciellt svår att shoppa till, det finns märken till förbannelse som alla skulle vara både praktiska, snygga och kvalitativa. Jag har dock siktat in mig på en speciell overall från Didriksons, men riktigt ännu har jag tyvärr inte lagt vantarna på den. Vi får se.

Lillasyster E däremot är ju en annan femma, för att få tag i en overall nu som ska kunna räcka till i april är kanske inte helt enkelt. Nu, i augusti sitter hon stilla på fläcken där jag lämnar henne, i april är det förhoppningsvis en bebis som knatar omkring för egen maskin. Så klarar man sig ens på en enda overall? Men om jag utgår från bebisen jag har just nu så skulle jag inte alls bli olycklig om den här skönheten från Mini Rodini hamnade hemma hos oss. På Lillasyster E såklart, inte i garderoben. Finns att köpa hos Oii Barnkläder.

Oturligt nog hamnar ju mina tjejor helt i ofas vad gäller ytterkläder, så jag gör bäst i att börja sälja av det jag har hängandes i garderoben hemma märker jag. Synd det, för jag har faktiskt en hel del som hade gått så bra att använda fler säsonger.