Om ni är några som läser som inte har barn kommer ni nog tycka att jag nått höjden av töntighet just nu, men sanningen är att jag nästan blir gråtfärdig när vissa plagg är redo att packas undan. Inte säljas förvisso, för vi har ju en Lillasyster som snart kommer ärva. Men i alla fall, i vissa kläder sitter så många minnen, så härliga stunder och framförallt en jäkla massa glädje.

Som i den här klänningen från Kids Ink, ett märke jag i vanliga fall aldrig skulle lägga ut pengarna på men som lägligt nog fick mig att betala en mindre summa på en utförsäljning. För andra ser den kanske inte mycket ut för världen (smaken är som baken och allt sånt) men för mig och Lilla A är den guld värd. Och tyvärr på vippen till för liten, för någon har nog haft sig en liten växtspurt här de sista sommarveckorna. Bra, bra så klart men tråkigt på alla fina plagg som görs redo för sin vila.