Varför ska det här med att packa vara en så dryg sak varenda gång? Jag är expert på att skjuta packningen framför mig, även om jag nu till 85% är färdig så är det fortfarande en del småsaker som ska ner. Och så alla badrumsattiraljer som får vänta tills imorgon. Kanske just därför det känns som att man aldrig är färdig. 

Naturligtvis är det så bra timing att den stackars Lillasystern har vansinnigt ont i sin mun just nu. Så pass att hon knappt vill äta, än mindre kan koppla av själv. Nåja, håll tummarna för att det faktiskt är tänder som spökar och inte några dumma öron, för då får vi inte roligt imorgon. Och vad gäller den större versionen hoppas vi att hon kan ge tusan i att låta som hon numera gör vid minsta motgång, för den blir jobbig för medpassagerare i så fall. Men å andra sidan är hon ju en van flygpassagerare, så vi hoppas hon gör som hon brukar.

Med sig kommer hon ha sin Mini-Kånken från Fjällräven som hon fick i födelsedagspresent. Färgen har hon valt alldeles själv, det var viktigt det där med rätt nyans av blå också för det finns två andra (en ljus och en mörk utöver denna klar) blåa som hon absolut inte skulle ha. Tur då att hon numera kan prata för sig själv, för jag var helt inne på den mörkblåa.