Mys efter duschen

Good morgon hörrni. Jag är ensam vaken här hemma, eller ja – E har ju stuckit til jobbet, men småungarna sover fortsatt. De som somnade i vanlig tid igår kväll trots att Lilla A tog sovmorgon till 12.45 igår och Lillasystern vaknade först kl 14. Idag däremot ska de tyvärr snart väckas, för tjejen har tjatat sig blå om att få gå till dagis och leka med sina kompisar, så det är precis vad hon ska få göra idag.

Jag tycker för övrigt absolut att man ska få lyxa till på semestern. Skillnaden mellan att lyxa och släppa på alla gränser är däremot en helt annan sak. Just såna saker gör att jag får känslan av att det vi (jag och ni som kommenterat) anser vara lyx är vad de lite kan kalla för vardag och lyxandet därmed blir att släppa alla spärrar. Men hey – alla gör som de vill såklart. Det är bara något inom mig som går lite halvt sönder när jag ser så små barn svepa i sig Coca-Cola, glass, milkshakes och chips för att sen knappt bli erbjuden mat. Och ja, vi pratar svenskar – hade det varit britter hade jag förmodligen inte lyft på ögonbrynet tyvärr. För vi är nog värst/bäst i Sverige på att hålla barn borta från mat.

Snart har jag fått ordning på tekniken ordentligt så jag kan bjuda er på bilder i multum.