Det skulle inte förvånat mig ett dugg om Lilla A antingen 1) vaknat upp inatt och kräkts eller 2) vaknat upp sjuk idag. För de mängderna med mat hon åt igår är inte normalt. Och absolut inte för henne. Men jag är inget annat än själaglad över upplevelsen. Och sen att ena måltiden råkade vara från McDonalds på lunchen när fantasin tröt å det grövsta får så vara. Det där med prestige kring mat släpper man rätt fort när inget går ner. Så länge jag vet att de allra flesta mål är näringsrika och hyffsat tillagade är jag nöjd.

Skål med yoghurt och flingor. Banan. Äpple och vindruvor. Happy Meal med 5 (!!) chicken nuggets minus några pommes + äpplebitar. 2 hemgjorda chokladbollar. 1/2 kycklingfilé samt ris i morots- och druvsås. 2 smörgåsar. Plus enorma mängder vätska. 

Häromdagen gjorde jag en variant på kycklingklassikern druvkyckling, det var första användningen av en del av kycklingen vi fick med oss hem från Kronfågel. Och ja, det bevarade skinnet på filéerna gör sån skillnad. Ännu bättre hade det såklart blivit om jag hade tillagat fågeln med termometer i ugnen som rekommenderades. Det gjorde jag inte. Men poängen, Lilla A åt såsen. Hon som aldrig äter sås. Åt. Massvis.