Det ekar riktigt tomt här. Inte bara från mig, utan från er också. Kommentarstorka? Jag saknar er ju lite då – bara så ni vet. Men jag förstår ju att ni har viktigare saker för er. Som att sola. Alltså är ni väl tillbaka imorgon då? 

Tittade ni på Eurovision Song Contest igår (ja, det är skitviktigt att det är hela namnet utskrivet tydligen) eller tillhör ni skaran som dissar och nästan håller för öronen när något om ESC ens nämns? Jag brukar tillhöra den senare klungan, men eftersom jag var ett fan av Loreen i Idol när det begav sig så kunde jag ju inte låta bli. Och trots att ögonlocken var på väg igen redan efter bidrag nummer två så höll jag mig vaken till the sweet end. Och så vaknade lilla bebisen bara minuter efter att jag stängt ner datorn (ja, jag live-streamade via melodifestivalen.se och är impad) och skrek. Skrek. Knorrade. Och skrek. Så fortsatte det sen hela natten igenom. Sen vaknade jag på helt fel sida imorse. För morgon blev det såklart, alldeles för tidigt. Men nu har det vänt igen och humöret är på topp. Det svajar fort i flaggstången vet ni.

Och jag påminner  - på onsdag är det alltså dags! Kom