Tiden flyger när man har skoj sägs det. Jag skulle vilja påstå att den försvinner oavsett vad man roar sig med. Eller som idag när man inte roar sig med något alls, utan bara väntar. Jag inväntade samtal från barnläkare på Sachsska, men tiden rann ifrån mig och ingen ringde. Till slut gav jag upp och gick och hämtade Lilla A på förskolan istället och vi bänkade oss i parken en stund. Lite smått irriterad. Det var ju så viktigt den där telefontiden med läkaren för att vi skulle bli beviljade hemgång och inte stanna för observation. Och så ringer de inte ens.

Men på tal om annat så måste jag tipsa om det lilla thaihaket som har placerat sig mitt vid parkeringen till hamnen i Gustavsberg. Bra tilltagna portioner, prisvärt och ruskigt god mat. Ikväll körde vi en favorit i repris med thai fast från vår lokala Nungru här i Björknäs. De har en vitlökssoja som är to die for. Bokstavligen skitgod.

Ikväll är vår sista kväll som familj på några dagar, imorgon splittras vi åt lite olika håll. Kvar här hemma blir bara jag och Lillasyster E som ska få kurera sig på hemmaplan innan vi möter upp Lilla A som ska få åka själv till mormor och morfar. Den där karln, han ska nämligen upp dit snön knappt försvunnit och roa sig han.

De säger att det fina vädret ska hålla i sig. Kan man ha sån tur undrar jag?