Jag kommer under dagen att lägga upp ett lösenordsskyddat inlägg med bilder på skillnaden hur min kropp ser ut nu och för 1 månad sen. För det är ju största moroten – att se att saker faktiskt händer. Med det sagt innebär det att jag kommer börja träna på riktigt nu, för om jag kan få resultat utan att lägga manken till är det spännande att se vad som händer när jag verkligen försöker. Skulle ni vilja ha lösenord för att se bilderna får ni helt enkelt maila mig på alfvansblogg@gmail.com

Vagnsfrågan som hängt över mig blev ju lätt löst när jag blev påmind av bästa Karin om Airshell. Den är nu bokad och ska hämtas upp på flygplatsen vid avresa. Hur smidigt? På det här sättet tror jag att många fler kommer våga resa med sina ordinarie vagnar eller åtminstone skydda sina älsklingar. För det var klart prisvärt om ni tänker att bara plastpåsen för att checka in vagnen kostar 50:-.

Min lilla stora.

Idag brukar vara sista dagen på vår ”arbetsvecka” men Lilla A går på förskolan även imorgon eftersom hon just nu håller på att skolas över på den större avdelningen med barn i ålder 3-4 år. Igår var första eftermiddagen med de äldre barnen och när jag kom för att hämta satt hon tillsammans med ett gäng äldre tjejer och spelade spel. Spännande värre, det ska bli intressant att se vad som händer i utvecklingen när hon går från att vara äldst på avdelningen till att vara yngst. Jag gissar på massvis. Förresten är det lite kallt ute idag. Vackert, men kyligt.

Har ni fortfarande kanonväder?