Igår när jag hade klätt Lilla E fick jag syn på att storasystern tittade förbryllat på ett kort på väggen. Ett kort på henne i exakt samma kläder. För hon vet ju att det är hennes bilder som sitter där. Och ja, jag hade alltså lyckats kombinera precis samma variant igen. 

Storasystern är visserligen 5 veckor (3 1/2 månad) äldre på bilden och vägde någonstans kring 6 kg vid tidpunkten. Och det kan mycket väl vara så att Lilla E redan är där och sniffar i hasorna viktmässigt.

Lilla A - Oktober 2009

Lilla A - Oktober 2009

Lilla E - April 2012

Om de är lika? Ja, syskonlika skulle jag vilja påstå. Och mer lika varandra utseendemässigt vissa dagar. Andra inte alls. Ironi att vi som klagat över Lilla As dåligt växande hår har fått en bebis med ännu mindre hår nu. Istället har hon fått världens gosigaste kinder. Det väger ju upp.