Den allra första dagen i april kom och gick utan några större händelser. Det regnade. Det snöade. Och så sken solen lite. Jag storhandlade på Ica Maxi innan jag insåg att vi bara är hemma några få dagar framöver innan det är weekendresa till Åland i sikte och gick baklänges för att lägga tillbaka varor. Det var också första dagen som jag åt Paleoinspirerat.

Jag pumpade ut massvis med mjölk till bebisen, som sen inte blev använd. Bebisen fick därför smaka på ersättning och var sisådär nöjd. Att få i sig mat från en flaska visade sig vara bra mycket mer ansträngande än att ligga och sörpla under fontänen. Så hon somnade utan tillräckligt med mat i magen istället.

Idag är en ny aprildag, med bara 23 dagar kvar till min födelsedag börjar jag fundera på om det där med en weekendresa ändå var en dum idé att önska sig. En vecka på Cypern i början av juni kostar lika mycket/lite. Och skulle nog ge så mycket mer. För det här med att drömma är jag uppenbarligen expert på. Dessutom skulle då Lilla A få möjlighet att sporta sina underbara brillor. Även om jag suktar efter fler. Som dessa. Underbaringar.