Dagen till ära har jag ett av mina nya linnen från HM på mig. Jag gillar formen eftersom de är amningsvänliga utan att se ut som den typen av kläder. För jag kan inte låta bli att tycka att de flesta såna typer av kläder är ruggigt fula, har dålig form och får mig bara att se plufsig ut i onödan. Ja, om man inte lägger 5-600:- för ett plagg då.

Vad gäller den andra formen så kan jag väl summera den förra graviditeten nu två månader efter med att jag nu landat på inskrivningsvikten samt ytterligare -4 kilo. Det är fortfarande ett antal kilon över vad jag trivs bäst med, men jag gör mig snarast en otjänst att stirra på en våg. Så istället ska jag lägga upp träning, matvanor och vardagsmotion till en nivå som passar mig, som får mig att må bra.

Det där med att vara en MILF ligger i betraktarens ögon – glöm aldrig det.