Lilla A hatade det här med att ligga på mage och träna sin nacke. Och med tanke på hur stark hon var så gjorde det ju inte så mycket. Några få sekunder och bebisen var totalt rabiat. Hatade, hatade, hatade. Det där med att öva sig på att krypa kom hon på några veckor innan hon tog sina första steg. Vände sig gjorde hon kort före det. Däremot var hon knappt 5 månader när hon satt själv.

Lilla E verkar inte heller gilla det där med att träna sin nacke. Inte för att hon skriker när hon ligger där, utan eftersom hon verkar somna så väldans gott. Har nog med den där magen att göra tror jag. Och den här bebisen skulle väl behöva träna den där nacken en del.

Eller det här med vagnen. Som Lilla A vrålade som en tok när man la henne i och tystnade i samma sekund som vagnen rullade utanför dörren. Där istället man lägger ner  Lilla E när hon skriker och det blir tyst. Så lika, mne ändå så olika.