Gjorde jag igår kväll ett första försök till en planka. Då menar jag absolut inte någon sån som man äter som ni kanske förstår. Eftersom jag fortfarande inte riktigt listat ut om det är riktigt grov pollenallergi som bråkar med mig eller en förkylning som bitit sig fast (attans för samma symptom) vågar jag inte ta i med hårdhandskarna. Orkar såklart inte heller.

Men plankan ska man väl banne mig kunna ge sig på tänkte jag. Så jag tittade på Lofsans instruktion och slängde mig ner på golvet. Pustade och frustade i vad som kändes som många långa sekunder innan jag gav upp och sjönk ihop. Bara energin återvänder till kroppen ska jag se över det här med Tabataintervaller också.

Nu väntar jag bara på att bli insläppt, så hakar jag på den pågående 10-veckors challengen som pågår nu. Ska faktiskt bli riktigt roligt, jag ser fram emot att bli peppad av andra duktiga tjejer som kämpar!