Dag 11-  En låt jag kan spela på valfritt instrument

En gång i tiden kunde jag väl spela i alla fall några enkla melodier på fiol. Kanske till och med på synt/piano. Men nu kanske jag kan sträcka mig till Blinka Lilla Stjärna eller Gubben Noak.

Dag 12 – En låt ni sjöng i mellanstadiet

Jag försöker minnas vad vi sjöng för sånger på musiklektionerna, men det står fullkomligt still i skallen på mig. Skolasvslutningen när vi slutade 6:an hade jag solot i en låt som jag vet var ett återkommande tema för musiken. Om jag bara kom ihåg vilken det var.

Dag 13- En låt som spelades på ditt högstadiedisco

Inte nog med att denna gick varm under alla discokvällar som en av de sista danseran så var det även musiken som jag låg och tjöt till när jag blivit dumpad för allra första gången. Riktigt varför jag grät vet jag inte, killen var inget att hänga i julgranen egentligen. Och man borde väl bara sett det som bra övning inför alla kommande dumpningar. Jag fick för övrigt inte dansa en enda tryckare till den.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&ob=av2e]

Dag 14 – En låt med mina tonårsidoler

Visst är det okej att man hade urusel musiksmak till och från i tonåren? Som alla pojkband jag (och de flesta andra tjejer fantiserade om). Såklart var det både Westlife, N’sync, Boyzone och Backstreet Boys utöver Five. Samtidigt som jag lyssnade på helt annan musik vid sidan av (Tool, Live, Linkin Park, Ill Nino, Nirvana, Placebo ex). Det var ju det där med sinnesstämningen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qIVWxgEWGVQ]