Vi stack iväg till Saltsjö-Bus på förmiddagen, även om det var en något trögstartad liten tjej jag släpade med mig så hade hon till slut kul. Hon är ju lite sådär osäker i nya miljöer och vill gärna ha en liten push. Lilla E däremot gnällde mest hela tiden stackarn, de där magknipen bråkar fortfarande lite med henne även om det är mycket bättre.

Lite fika, bläddrande i en tidning senare och ständigt flängande efter en tjej som ropade efter mamma senare hände så faktiskt en olycka. Den allra första riktiga. Och vi bytte bara byxor och torkade av lite snabbt. Vet inte riktigt hur man ska hantera såna saker? Hoppsan liksom.

På väg därifrån blev det dock lite väl läskigt när Lilla A fastnade i skjutdörrarna med huvudet (hur det nu kunde gå till?!). Turligt nog öppnades de lika fort igen, men stackarn blev rejält chockad. Och trots att jag var irriterad över hennes hysteriska utbrott när vi skulle gå från leklandet var jag sen lika imponerad över att hon kunde förstå efter dörrincidenten att mamma inte kunde bära, utan att hon fick gå och hålla handen. Stort.

Sen somnade vi här hemma i soffan. Alla tre. Och det var förmodligen ruskigt välbehövligt med tanke på att vi sov en bra stund.