Bilden är på rätt motiv men i övrigt missvisande.

Lilla E var på besiktning igår igen, även om jag tycker vi är där ofta inser jag hur mycket mer sällan vi springer nu. Till nästa gång är det en dryg månad. Rekordlångt när bebisen inte ens är två ens. Anledningen till det är såklart att hon fick godkänt igår, alla kurvor ser ut som de ”ska”.

Däremot är jag lite fundersam till om det är så att den här penicillinkuren har bråkat med magen på henne. Från att dagligen bajsat tidigare är det nu bra mycket mer sporadiskt, fisarna luktar inte helt rosaktigt och hon börjar visa tendens till att ha riktigt ont. Så kanske är det lite förstoppat. Men vad gör man åt det hos en så liten bebis?

Vikt: 4830 gram (+690 gram)

Längd: 54,5 (+2,7cm)

Huvudmått: 38 (+2 cm)

Precis innan vi gick hemifrån passade Lilla E på att fyra av sitt allra första riktiga leende. Två gånger om så jag skulle vara säker. 7 veckor gammal. Då behövde jag inte fråga om det.