Dag 5 – Vaggsång du minns. 

När det gäller melodier och sånger (eller minnen från tidig barndom överhuvudtaget) verkar jag ha någon slags blackout. Visst minns jag, men det är mer fragment än riktiga minnen och en del saker vet jag inte om jag har fabricerat i efterhand bara för att det känns troligt. Men klassikern minns jag ju.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Cjf6RL6jzMM]

Dag 6 – Låt du inte kan låta bli att sjunga med i. 

För mig som sjunger med i det mesta är den här riktigt klurig. Jag har så pass mixad musiksmak att jag ena dagen bara kan tänka mig att lyssna på schlager (ja men jag vet) för att dagen efter sitta och digga till brölande hårdrock. Däremot har jag otroligt svårt för trance/techno (finns det ens längre?) och regelrätt rap/hiphop (det kanske inte heller existerar längre). Finns det inte en melodi är jag inte intresserad ungefär. Och det har den här. Så kommer den på radion/spellistan/tv/ur högtalaren kan jag nog inte vara tyst. Eller så sjunger jag tyst i huvudet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg]