Brum brum säger bandet här hemma. Det som aldrig står stilla. Just nu jonglerar jag matplanering, barn och tvättstugan. Rena lakan står på agendan och jag ser redan fram emot kvällens sömn. När det prasslar sådär riktigt extra härligt av rentvättat. Senare bär det av mot ICA Maxi för storhandlingen som aldrig blev av i helgen. Bara jag. Penntrollet får roa sig med annat.

Helgen blir ju lite extra lugn eftersom vi måste jobba på formen, men det betyder bara att vi ska passa på att ta hand om oss extra mycket. Och kanske hinna städa lite. Vet ni hur fort en lägenhet blir ett bombnedslag när alla är sjuka och ingen har ork? Just nu önskar jag nästan att vi hade RUT. Bäst jag springer ner i tvättstugan igen en svängom. Dansa lite med lakanen på tork. För ni märker ju att humöret har vänt. Äntligen. Det känns bra nu.