Jag trodde faktiskt att Tasteline (eller okej, den som packar matkassen) var på väg att skicka oss in i förgiftningsträsket när jag öppnade påsen med ostronskivlingen. För det ser verkligen ut som vilken giftsvamp som helst, så jag var tvungen att googla.

Överhuvudtaget är det väldigt få vegetariska rätter som gör mig nöjd, men denna kommer läggas på minnet framöver. E önskade visserligen att man kanske hoppade bönorna, men både jag och Lilla A tyckte de var okej (och framförallt mättande). Personligen skulle jag möjligtvis använda lite mer soltorkade tomater än receptet angav för att få mer smak.

Sen undrar jag en sak. Vad sjutton är ½ msk grönsaksbuljong? Jag höftade och antog att ½ tärning dög – men det kanske var helt fel?  Nåja, helt åt skogen kan det ju inte ha varit eftersom det smakade riktigt gott.

Receptet hittar du HÄR.

Mer såna här typer av vegetariska rätter och jag kanske en dag framöver vågar mig på mer nyttiga alternativ!