Fontän i Borgholm som inte har något med Jonas Malmsjö att göra.

Oj som ni reagerar när man nämner ordet fogar. Ska bara påpeka att det absolut inte är något fel på mina (inte just nu i alla fall och så hoppas vi det förblir) överhuvudtaget, utan jag råkade bara snedbelasta mitt bäcken när jag fick bära Lilla A hela vägen till förskolan samtidigt som jag släpade på både dator och ombyte. I vanliga fall gör det ingenting, men i obekväma skor och uppför en backe, för att sedan sitta uruselt på min stol (som någon ställt om) gjorde att jag blev lite öm tillfälligt.

Min mysiga stund i badkaret med Jonas Malmsjö gick det däremot sådär med. Jag är nog inte ljudbokstypen kan vi konstatera, efter bara några minuters lyssnande var jag redigt trött på hans stämma. Han pratade för långsamt, för krystat och för grötit tidvis. Jag kan lätt reta mig på olika typer av språkbruk,  att hans röst inte alls föll mig i smaken gjorde ju bara saken värre. Så, sorry Jonas. Jag borde kanske valt en annan bok? Inte lika mycket ey mannen, hermano du vet ese. Istället roade jag mig med att läsa Era bloggar en stund innan jag gav upp (eftersom ni uppdaterar så jäkla dåligt).