Idag är det måndag på en ojämn vecka, hemma hos oss innebär det att veckans matkasse landar med nya fräscha råvaror. Just nu är jag väldigt, väldigt glad över att vi valde att byta över till Tasteline istället. Visserligen är det betydligt mindre grönsaker, men matlagningen och utformningen av rätterna känns mycket mer lockande. Dessutom ser jag det som ett otroligt stort plus att man via deras databas även i efterhand (och online framförallt) kan få tag på alla härliga recept man vill ha kvar.

Veckans meny kommer att se ut som följande:

  • Kantarellpasta med färsk spenat&persilja
  • Persiljestekt lax med jordärtskockspuré
  • Getostgratinerad sötpotatissallad med kyckling
  • Yakuniku med rårivna morötter och ris
  • Lammfärsbiffar med getost, grillade rotfrukter och tzatsiki
Personligen är det enda jag har lite svårt för i just dessa recept persiljan, det är en ört/krydda som jag inte riktigt förlikat mig med men i den dagliga jakten på extra järn ser jag det som ett välkommet tillskott i menyn. Allt är ju bättre än att knapra piller.