När klockan slagit 8 och det fortfarande är mörkt i sovrummet när man vaknar känns sommaren avlägsen. Fast hösten är ju mysig på sitt sätt, alla mysiga koftor, varma bad och tända ljus. Börjar alltså förlika mig med tanken, ändå saknar jag redan sommaren.
Speciellt när man ser klädseln på barnen ute på förskolan, skaljackor och överdragsbyxor redan nu. Jag har inte ens en skaljacka åt A. Hmm. Polarn har ju en grymt snygg, men 700:- för en barnjacka är ju hysteriskt.

I april låg vi på en strand i Thailand och viftade på tårna, såg fram emot sommaren och var evigt tacksam för att vintern var över. Till vintern blir det absolut ingen resa, vi får spara oss ett tag nu men jag är såklart väldigt glad att vi haft chansen att resa så mycket som vi ändå gjort med Lilla A.

Den lilla vaknade nu på morgonen med en begynnande förkylning, så vi håller tummarna för att det håller sig vid det, att hennes täppta näsborrar inte blir mer än just så!

20110820-083918.jpg