Det här med semester är verkligen min grej. Jag älskar det!

Vi hänger i skuggan på stranden, gräver i sanden och badar i de tidvis höga vågorna. Lilla A springer själv i och ur vattnet, simmar iväg och vill göra precis som alla äldre barn. När klockan börjar närma sig lunchtid är hon trött som få och ber själv om att få gå och sova.

Sista dagarna är här, 4 för att vara exakt. Vi funderar på att hyra bil, men har inte fått ändan ur ännu. Kanske bokar vi en idag, när vi tar en paus från stranden så att vi hinner se något mer på semestern än dessa gator kring Agia Marina och Platanias. Inte för att det är något fel med det heller, vi har ju vilat upp oss, haft underbart och latat oss. Bättre semester går faktiskt inte att få, nu när taxibilarna inte längre är i strejk kanske en tur till Chania är aktuellt.

Tills dess packar vi våra väskor och beger oss till stranden idag igen. Hoppas kunna surfa på några vågor, njuta av några strålar solsken till!