En fin kväll mot vattnet!

Nu är det många som klagar på vädret. Undertecknad inklusive. Fast jag är ju inte ett dugg förvånad, jag är ju nämligen ledig och i Sverige. I samma sekund som jag lämnar landet brukar det vända, så från och med den 28:e juli är jag rätt så säker på att ni andra får njuta av sommar igen. Låter det bli att regna ska jag inte gnälla.

Det är helt enkelt bara att konstatera (tillsammans med SMHI) att jag och semestrar i Sverige inte går hand i hand. Om man inte gillar regn då, men jag gör ju tyvärr inte det. Synd, för jag älskar ju som bekant tanken på en sommar i Sverige. Det är bara det själva praktiska som inte alltid klaffar.

I ärlighetens namn har jag väl inte försökt så många gånger heller. En semester i Halmstad som regnade bort, dito på Gotland, på Öland och ja, vi kan väl säga att vi tycker om solen. Det verkar bara inte vara ömsesidigt.. ;) Eller så är jag sämst på att välja semesterveckor, kan ju ha något att göra med det också.

Oss tycker jag inte så synd om oss, vi ska ju ändå åka bort och spenderar några få nätter av våra veckor på hemmaplan, det är värre med aktiviteter när man är hemmavid. Imorgon åker vi ner mot stugan för semester i dagarna fem, innan vi vänder via Nora och till slut återvänder hit för tvätt och packning.