Blev ingen sovmorgon imorse, trots att den lilla valde att sluta sina ögon först strax utanför Gävle och därmed bara sovit 6-7 timmar inatt. Nåja, vi får hoppas på en skön eftermiddagsvila snart efter lunch och humöret går ju inte att klaga på. Hemma är vi nu i alla fall i några dagar men redan på tisdag morgon sitter vi i bilen igen. Den här gången är det ner till stugan i St Annas färden går, men på väg dit stannar vi till på Kolmården.

Allehanda bilder från veckan som gått kommer så småningom, än så länge har jag bara startat upp datorn för att visa den lilla hotellet vi ska bo på när vi kommer till Kreta och stranden hon ska få leka på. Överlycklig, ja. Pratar om att hon och pappa ska minsann bada. Mamma får inte vara med.

Thailand April 2011

Lilla A vill också passa på att tacka för alla gratulationer på hennes dag igår. Via bloggen, facebook, sms och telefon drällde de in, alla var lika uppskattade!