Är jag helt osynlig? Finns jag inte längre eller vad är det frågan om?! 

Inte nog med allt strul från leverantörer via internet, affärer som inte levererar det de ska* så börjar det nu strula på alla andra sätt möjliga också. Ni vet facket, det där man betalar dyra pengar till varje månad för att ha någon typ av säkerhet den dagen man står utan jobb. De har slarvat bort mig. Igen.

Min chef kontaktade nämligen mig idag efter att han fått jaga efter mina lönepapper (förhandlingen sker centralt, men distribueras sen ut bland chefer och jag hade uppenbarligen hamnat fel). Fast det var ju bara det att jag inte fanns, alls. Inte i några listor, inte i några löneutvecklingssamtal och absolut inte med något nytt lönebesked.

När jag blev uppsagd från mitt tidigare jobb bestred jag uppsägningen på grund av LAS (lagen om anställningsskydd) som mitt företag var tvungen att följa, men frångick i mitt fall (och många andras) fall. Av någon anledning försvann min och ett tiotal andras ansökningar ur systemet och vi kom aldrig med i förhandlingarna. I det fallet slutade det med att det dåvarande facket fick betala ut skadestånd till mig och mina kollegor som de ”missat”.

Den här gången handlar det visserligen inte om några större summor pengar som jag hade kunnat hoppats på, men jag börjar tröttna på det ständiga strulet som verkar råda. Och att jag ska ha förtroende för dem just nu finns inte på världskartan. Det ska bli väldigt intressant att höra deras sida av myntet den här gången.

*Vad gäller mitt tidigare blogginlägg där varan inte levererats har företaget nu gått med på att sätta tillbaka mina pengar på mitt konto. One down, more to go…