…kommer datumet att vara den 16:e juli. Den dag på året då Lilla A firar sin födelsedag, vilket kommer vara hennes andra i ordningen. Är hon verkligen stor redan?

Vad behöver hon då?

Jo, hon behöver verkligen kläder till hösten. Stl 92 får vi börja gå upp på då. Något hände, så hon spurtade över 80 i ett kick och det mesta (i byxväg iaf) är nu utrensat i den storleken. Ytterkläder är fixat, men fler lekvänliga klänningar, byxor och sköna tröjor uppskattas alltid.

Leksaker då? Ja, kanske något mer avancerat pussel (dvs inte med pluppar). Film på DVD (om Trassel kommit tills dess är det ett hett tips) och ett set med stora pärlor att börja pyssla med. Fler ritböcker och pennor samt påfyllning av badleksaker.

För en gångs skull är vi föräldrar färdiga. Hon kommer att få en enda riktig present av oss, en springcykel att öva balansen på och som är lämplig från 2 år. Det återstår att se om/när hon kan börja använda den, men eftersom den är säsongsbetonad kommer hon att få den i förskott för att få ut maximal användning för säsongen.

Helt utan paket på sin födelsedag kommer hon dock inte att bli, det ska vi nog se till!