Fredag och egentligen en rejält uppbokad dag, men allt är inställt tråkigt nog. Inget BVC och 18 månaders kontroll, inget Nora i helgen.

Lilla A hade feber redan igår kväll, efter att vaknat X antal gånger under kvällen tog vi över henne till oss. Hon verkade ha ont i magen, kråmade sig och kunde inte ligga stilla. Ville helst ligga i fosterställning, men var fortfarande glad. Under natten har hon legat mot E och krånglat, feberyrat, varit kokhet och tidvis ledsen.

Själv vaknade jag med ont i halsen och ont i kroppen, så håller tummarna för att vi inte alla ligger sjuka efter helgens slut! Lilla A klockade jag in på 39,1 grader imorse, men febern verkar inte störa henne något och förutom en lite rinnande näsa verkar det inte vara några större fel på henne just nu. Hon äter, leker och beter sig som vanligt men med lite sämre tålamod såklart, fast knappt nämnvärt.

Trist att vi fick ställa in våra planer idag, både BVC och Nora har vi ju sett fram emot och vi har inte varit där sen i november. Helgerna framöver är någorlunda uppbokade och det är inte lätt att hitta tiden att komma ner, speciellt inte nu när båda arbetar och vi faktiskt har ett hem som måste hinna skötas om också. Fast just nu var det kanske lika bra eftersom Skrållan i veckan opererat bort sin livmoder och nu verkar fått någon typ av infektion i såret. Hon behöver då få vila och inte ha en vild 1½ åring som ska putta på henne hela tiden.

Samtidigt i hela eländigheten är det såklart skönt att få vara hemma, slippa flänga och fara. Speciellt nu med tanke på att inte heller jag är på topp, synd bara eftersom jag hatar när planer blir ändrade. Ny tid till BVC är iaf bokad till nästa fredag, då Lilla A redan är inbokat ledig från dagmamman eftersom det är planeringsdag. Måste kolla upp hur det fungerar med VAB framöver, är hon sjuk på måndag får vi ta till det möjligtvis. Idag funkar det att jobba hemma de timmar jag kan, sen jobba ikapp senare.

Ha en underbar fredag, hoppas att ni INTE ligger hemma i sjukdomar!