Redo att ge sig av till dagmamman!

Tiden till att sitta framför datorn finns inte riktigt, listan på allt som behöver göras växer sig bara längre och längre för varje sekund. Jag är inne på jobbet en sväng idag på min lediga dag, nödvändigt ont eftersom jag hade strul hemifrån igår. Snart ska jag dock packa ihop mig igen och röra mig hem genom köerna med alla galna bilister som ska in och sista minuten shoppa. 30 minuter tog det mig att ta mig från avfarten vid Ica Maxi till jobbet tack vare Forums besökare. Hemåt tar jag nog  bakvägen…

Just det borde jag också göra. Vi hade nämligen beställt en del julklappar redan i början på december, men trots det verkar inte det företaget ha levererat dem.. :( Surt som attans för de som inte kommer få några klappar, men vi får väl komma på något annat alternativ. Alltså, sista minuten shopping även för oss kanske?!

På förmiddagen har iaf jag och Lilla A varit och lekt hos dagmamman där det idag bara var ett annat barn. Trevligt, även om just denna lille pojke inte riktigt är helt överrens med A om vissa saker. Småtjejer kan vara lite jobbiga ibland tycker han visst. Jag förstår honom, inte en sekund fick han vara ifred. Med oss hem fick vi iaf en present som A ville öppna genast, men när den åkte under granen utbrast hon mest Oj oj oj! Den där! Oj oj! Det får vi tolka som att hon är nyfiken på vad som fanns inuti paketet helt enkelt!

Nähä, jobba var det visst som gällde. Lite spöklikt här på kontoret, värre lär det väl bli sen när man ska ner i garaget också. Uff! Hoppas ni har en lite lugnare uppladdning inför julafton framför er!