Sist vi hade användning för en solskyddsdräkt är 5 månader sen. Alltså har jag lite förutsatt att A hade vuxit ur den vi hade till Malaysia och var i behov av en ny. Just därför hade jag bett farmor G att köpa med sig två stycken från Jusco. Sagt och gjort. Idag fick jag så äntligen tummen ur och skulle testa dessa nya.

Alldeles för stora! Inte bara lite, utan alldeles för stor för att hon ska kunna vara bekväm i den. Har hon inte växt alls?!

Lyckligtvis har vi vår gamla dräkt kvar. Dräkten som förutom Malaysia varit på Thailandssemester med Lykka. Nu får den alltså följa med till både Spanien och Grekland också. Lyxdräkt alltså!

(De nya hoppas vi kunna använda nästa sommar istället!)

Dräkten i mitten på januari 2010

Dräkten idag, 5½ månad senare!

Helt sjukt! Kläder i den storleken vi hade med på den resan är ju sedan länge urvuxna – så hur kommer det sig att den här hänger med i utvecklingen?  Intressant och ren tur att jag inte redan hade sålt den.